شناسنامه‌دار شدن نصابان دوربین‌های مداربسته

شناسنامه‌دار شدن نصابان دوربین‌های مداربسته

شناسنامه‌دار شدن نصابان دوربین‌های مداربسته

امنیت دیجیتال0 نظردوشنبه 17 اردیبهشت 1397

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی از ساماندهی و شناسنامه دار کردن نصابان دوربین‌های مدار بسته خبر داد و به مردم توصیه کرد برای نصب این دوربین ها به افرادی که فاقد مجوز بوده و فقط با یک شماره تلفن فعالیت می‌کنند اعتماد نکنند.

صادق فیض‌آبادی گفت: 95 درصد شکایات رسیده به اتحادیه مربوط به کسانی است که فقط از طریق یک شماره تلفن در این حوزه فعالیت می‌کنند و اقدام به نصب دوربین‌های مدار بسته یا تجهیزات الکترونیکی دیگر مثل سیستم های دزدگیر می کنند که متاسفانه قابل پیگیری و رصد نیز نیستند و مشکلاتی را ایجاد کرده بودند.

وی به مردم هشدار داد که برای نصب دوربین‌های مدار بسته حتما به واحدهای مجوزدار مراجعه کنند و در این زمینه اتحادیه، نصابان این بخش را سازماندهی و شناسنامه‌دار کرده و از آنها آزمون فنی و تست عدم سو‌پیشینه گرفته و پس از آن کارت مربوطه را برای آنها صادر کرد.

فیض آبادی با تاکید بر اینکه کسانی که فقط از طریق یک شماره تلفن در این حوزه فعالیت می کنند قابل اعتماد نیستند تاکید کرد: پتانسیل خوبی در حوزه سخت‌افزار و نرم‌افزار تجهیزات الکترونیکی و سیستم‌های حفاظتی داریم و مردم باید با آخرین تکنولوژی‌های این حوزه آشنایی یابند که در این راستا نمایشگاه سیستم‌های ایمنی و حفاظتی با حضور شرکت های داخلی و خارجی از امروز (10بهمن ماه) تا 13 بهمن‌ماه در ضلع جنوبی مصلای امام خمینی برگزار می‌شود که در این نمایشگاه دستاورد‌های جدید به معرض نمایش گذاشته می‌شود و فعالانی که در حوزه سیستم‌های حفاظتی و دوربین‌های مداربسته، سیستم های هوشمند سازی و موارد مرتبط دیگر در این بخش فعالیت می‌کنند به ارائه آخرین دستاوردهای خود پرداخته و مردم نیز می‌توانند از جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه آشنایی یابند.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و تعمیر کاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی با بیان این‌که در این نمایشگاه به مردم در رابطه با سیستم های اعلام اطفا حریق، سیستم های دزدگیر و سیستم های هوشمند سازی ساختمان توضیحات مورد نیاز داده می‌شود، افزود: تجهیزات الکترونیکی و سیستم‌های حفاظتی بسیار حساس بوده و مردم باید از تجهیزات استاندارد و فعالان دارای مجوز خرید کنند.

فیض آبادی درباره‌ قاچاق تجهیزات الکترونیکی به کشور نیز گفت: قاچاق بحث پیچیده‌ای است که در همه حوزه‌ها با آن مواجهیم و بعضا از مرز کردستان و بنادری که نظارت کافی بر روی آن انجام نمی‌شود وارد کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر اجناس تقلبی از کشور چین وارد می‌شود بیان کرد: تجهیزاتی که از طریق گمرک و به صورت قانونی وارد می‌شود تست‌های لازم بر روی آن انجام شده و از طرفی دفاتر خدمات پس از فروش نیز دارند، ولی متاسفانه کالاهای قاچاق علاوه بر استاندارد نبودن فاقد دفاتر خدمات پس از فروش هستند.

فیض‌آبادی همچنین تاکید کرد: سیستم‌های دزد‌گیر و آلارم باید استانداردهای لازم را داشته باشند چون بعضا مشاهده شده سیستم دزدگیر نصب شده ولی به دلیل تقلبی بودن به درستی عمل نکرده و حوادثی را موجب شده است.